The edirne prefabrik Diaries

Wiki Article

Prefabrik ev yaşam alanları birbirinden farklı zevk ve standartlarda olabildiğinden müşterilerimizde birbirinden farklı ekipmanlar kullanmak istediğinden bazen firmaların gönderdiği ürünlerin markalarını yada tasarımlarını istemediklerinden işin bitiş süresi ve maliyeti artmaktadır. Bu nedenle diğer ince detaylar müşteri tarafına bırakılmaktadır. Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları veren firmalardan çok detaylı bir şekilde anlaşma yapmalısınız. Kullanılacak ısıtma soğutma tesisatının markasından, nakliye ve vinç maliyetlerine kadar.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-four senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını vb herhangi bir masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz bunları fiyattan düşerek yeni bir teklif alabilirsiniz.

Şehir dışında, kırsal alanlarda veya doğa ile iç içe lokasyonlarda kolaylıkla kurulabilen prefabrik evler, contemporary yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyenler için cazip bir edirne prefabrik ev modelleri alternatif haline gelmiştir.

Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan prefabrik evler, kapladıkları minimal alana göre çOkay daha geniş bir yaşam alanı sunarlar.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere advertımı, e-posta adresimi ve Web page adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Sitemizde bulunan tüm görsel tekirdağ prefabrik ev ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Üretim Proje Dosyası ve Zemin Beton Programı: Prefabrik evin inşasının başlangıcında, detaylı bir üretim proje dosyası hazırlanması ve evin temeli için gereken zemin beton planının teslim edilmesi, inşa sürecinin temelini oluşturur.

Tiny houselar tekerlekli römorklu ruhsatlı ve plakalı olduğunda imar izni olmadan arsada ikamet edip elektrik ihtiyacını güneş paneli ile su ihtiyacını depo ile çözebilen yapılardır. Bunlarında fiyatları 139.900 tl den başlamaktadır.

Prefabrik ev fiyatları standart üretimli olup ekstra tekirdağ prefabrik ev fiyatları kaplama uygulamalarına yer verilmeden hesaplanır. Aynı otomotiv fiyatlarında olduğu gibi opsiyonel müşteri tercihlerine göre ev fiyatları da kademelendirilir.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları kırklareli prefabrik ev modelleri öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada dimensions yaptıracağınız ev ile ilgili beton strategyı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması kırklareli prefabrik beklenir.

Pencere ve Kapı Montajı: Pencerelerin ve kapıların doğru bir şekilde montajı, evin yalıtımını ve güvenliğini sağlar.

Prefabrik evler istenilen her yere taşınarak firmamız uzman ekipleriyle günler içerisinde kurulum yapılıyor. İç ve dış boya uygulamalarına varana kadar çok sayıda işçilik firmamız tarafından yapılıyor.

Report this wiki page